dimarts, 1 de desembre del 2009

Dijous s'aprova el Pla de Carreteres de Mallorca



IMPORTANT: DIJOUS S'APROVA EL PLA DE CARRETERES
I HI HEM DE SER



Tot i els esforços per moure des de la societat civil, un canvi en el planejament de carreteres dins d'aquesta legislatura, els nostres responsables polítics tiren endavant l'aprovació definitiva del Pla de Carreteres PP-UM. Sembla que "les rebaixes" aconseguides satisfan especialment els partits del bloc, antuvi tan crítics amb aquest model d'infrastructures viàries. I pel que fa al PSOE fins i tot li hauria anat bé el que ja tenien damunt de la taula abans de les negociacions.

Dijous, han convocat el Ple del Consell de Mallorca per aprovar definitivament aquest planejament. Per això, per fer sentir, una vegada més (i segur que no serà la darrera) la nostra veu en contra, vos convocam a tots aquest dijous a les 9.30h davant Palau Reial. És important que totes les entitats que vos heu adherit a l'assemblea de col·lectius contra el Pla de Carreteres, hi sigueu presents a través d'algun representant vostre i alçant alguna pancarta. És la darrera oportunitat per manifestar que una bona part de la societat activa, no vol dar per beneït aquest planejament que definitivament canviarà la fesomia de molts indrets que ara coneixem de Mallorca i consolidarà l'expansió territorial i urbanística de molts municipis.

Així que a veure si aquest cop hi som tots!

Dijous, 3 de desembre A les 9.30h Davant Palau Reial (Consell de Mallorca) - a devora la plaça de Cort.

Salut i endavant!


1 comentari:

Ibèria ha dit...

QUE TINGUEU S O R T !!!! SEMBLA IMPOSSIBLE QUE UN GOVERN PUGUI ACTUAR AMB IMPUNITAT CONTRA LA VOLUNTAT DELS CIUTATANS,CONTRA LA NATURA I EL FUTUR DELS SEUS PROPIS FILLS TAMBÉ,
POSEU ESPELMES A ALGUNA SANTA QUE TINGUEU A PROP,PER DEMANR QUE EL JUEZ GARZÓN TROBI SENYALS DE DELICTE EN ALGUNA ACTUACIÓ DEL AJUNTAMENT,COM A MÍNIM PARARAN LES OBRES I POTSER ES CANVIARÀ L´EXECUTIU !!! UNA ABRAÇADA SOLIDÀRIA !