divendres, 6 de març del 2009

Parlant a un arbre de oliva

Dissabte 7 de març a les hores 18, siguerà presentat
lo llibre de poesies “Parlant a un arbre de oliva”


Obra, poesies de Carlo Demartis

Dissabte 7 de març a les hores 18,00 a la biblioteca de l’Obra Cultural al carrer Arduino 44/46 de l’Alguer, siguerà presentat lo llibre de poesies “Parlant a un arbre de oliva” resum de poesies de Carlo Demartis.
L’autor és a la sua primera publicació, presenta una acollida de poemes en català de l’Alguer amb la traducció en italià, guia lo lector a un itinerari on hi són referències fortes a la pròpia experiència personal lligada a l’Alguer i a les localitats que han senyat el sou camí professional i cultural.
Carlo Demartis professor de Lletres italianes als liceus, és estat president al Liceu Clàssic G.M. Dettori de Tempio. Entre les sues experiències i activitat se recorda aquella d'assessor a la cultura del Municipi de l’Alguer als anys 1994-95.
D'alguns anys és president de la comissió del premi literari “Rafael Sari” organitzat cada any de l’Obra Cultural. És estat col·laborador del jornal “La Nuova Sardegna”. Lo llibre és estat publicat en la col·lecció de poetes algueresos “Les Llampades”, i siguerà presentat de la professora Luigina Cano.

En la foto Carlo Demartis, al mig.

·
·
· Article publicat a Alguer.cat® El diari de l'Alguer el 06.03.2009
· Foto arbre de oliva: · [ fenugian ] ·

·