dijous, 12 de febrer del 2009

Curs sobre lepidòpters diürns a l'Illa de Mallorca


Curs de Biologia, Ecologia,

Sistemàtica i Seguiment de Lepidòpters Diürns a l'Illa de Mallorca (2009)

Durant el mes de febrer de 2009, l'AEN organitza el I Curs de Biologia, Ecologia, Sistemàtica i Seguiment de Lepidòpters Diürns a l'Illa de Mallorca. Aquest curs s'emmarca dins del programa Implantació a llarg termini d'un programa de seguiment de papallones a l'illa de Mallorca com a indicador de l'estat de conservació dels hàbitats, el qual es realitza gràcies al suport de l'Obra Social "SA NOSTRA" Caixa de Balears.

L'objectiu del curs es formar a tots aquells que vulguin participar en el projecte com a voluntaris, així com altres persones interessades en les papallones i en la seva identificació.

Els voluntaris s'hauran de comprometre a realitzar una breu sortida de camp setmanal durant els mesos de març a setembre en el lloc que ells seleccionin en funció de la seva comoditat, i que prèviament la organització del Programa hagi aprovat.

Per a més informació podeu adreçar-vos a formacio@aen.cat o bé descarregar-vos els documents annexes. Per a reservar la vostra inscripció podeu omplir el formulari que figura a sota.

Responsables del curs: Samuel Pinya i Rosa Albertí

· Formulari d'nscripció · Pòster Curs pdf587Kb · Programa curs Pdf427Kb ·