dimecres, 29 d’octubre del 2008

Soja transgènica contra els pagesos


Benvolgudes amigues i amics de Salva la Selva:

Els darrers dies hem distribuit missatges per a demanar-vos que signeu diferents accions de protesta per email en suport de diferents organitzacions a LLatinoamèrica. Contínuament ens estan fent crides desde grups locals que necessiten acompanyament internacional, i que els ajudem a pressionar les autoritats amb les nostres cartes. No deixeu de signar!

Organitzacions camperoles estan resistint en contra del començament de la temporada de soja transgènica a Paraguai. Reclamen l'accés a la terra, reforma agraria i que s'aturin les fumigacions amb pesticides que impacten sobre les seves comunitats. També amb el nou govern, molts campaments han estat destruits i hi ha hagut violència: dos líders han estat assassinats i centenars de pagesos han estat arrestats. Per favor, signau la carta per a protestar davant el govern i demanau-los que detenguin la violència.

Més informació i un model de carta per a signar a:

http://www.salvalaselva.org/

La carta es pot enviar automaticament des d'aqui a les autoritarts. Per favor, difoneu aquest missatge entre altres persones que puguin voler donar suport a aquesta acció amb la seva firma.

Moltes gràcies i rebeu una afectuosa salutació
Guadalupe Rodríguez Salva la Selva


www.salvalaselva.org

www.stop-agrocombustibles.nireblog.com


Oficina BerlinHasenheide, 5610967 Berlin, AlemaniaTel.: +49 (0)30- 51736879