dimarts, 2 de setembre del 2008

La xereca bogeria dels agrocombustibles


Benvolguda gent de Salva la Selva:


Una vegada més tenim l’oportunitat d’intentar influir al Parlament Europeu sobre les seves polítiques d’agrocombustibles.


L’onze de setembre es reunirà la Comissió d’Industria (ITRE) i votarà la nova Directiva Europea d’Energies Renovables, i un dels temes serà el percentatge obligatori (objectiu) d’agrocombustibles que s’hauran de mesclar amb els combustibles fòssils els propers anys. La Unió Europea te projectes que impliquen que a l’any 2020, el combustible per el transport contindrà un 10% d’agrocombustibles. Això és una bogeria, doncs no existeixen terres a Europa (ni en el món) per a satisfer aquesta demanda.


Si s’aproven aquestes lleis, la Comunitat Europea estarà obligant als seus ciutadans a omplir els dipòsits dels seus automòbils amb collites que en realitat s’haurien d’utilitzar per alimentar a les poblacions (en aquests moments passen fam més de 1.100 milions de persones en el món). A més, amb la destrucció d’ecosistemes natius –com els boscos tropicals i altres- s’alliberen quantitats de CO2 que més que endarrerir el canvi climàtic, l’acceleren.


Molts parlamentaris encara necessiten aquesta ajuda per a convèncer-se que la idea dels agrocombustibles és realment terrible!


Per favor, participi a l’acció amb la seva signatura i doni el seu suport a la carta de Salva la Selva als membres de la Comissió d’Industria del Parlament Europeu. Entri ara a:


http://www.salvalaselva.org/protestaktion.php?id=310

i completi el formulari amb les seves dades.


Difongui aquest missatge.


Gràcies per el seu suport i rebi una atenta salutació.


Guadalupe Rodríguez
Salva la Selva

www.salvalaselva.org
www.stop-agrocombustibles.nireblog.com

Oficina Berlin
Hasenheide, 56
10967 Berlin, Alemania
Tel.: +(0)30- 51736879




1 comentari:

Anònim ha dit...

ACCIONA ÉS UNA EMPRESA ESCLAVISTA...