dijous, 14 d’agost del 2008

La conselleria Contra el Medi Ambient



La conselleria Contra el Medi Ambient


Aquest departament diu que no té material ni funcionaris per analitzar les pedreres mallorquines consagrades als vertits il.legals, i problabement tòxics. Aquesta inoperància ha obligat a arxivar una querella mediambiental.
En temps de James Matas, la citada conselleria ni tan sols tramitava les denúncies. Ara es declara insolvent, com els promotors de qui hauria de protegir-nos. Cal doncs liquidar aquest departament com a societat inactiva que és, per invertir en medi ambient el que avui es dilapida en medi ambient.
Si el seu titular Miquel Angel Grimalt - esperança blanca d’UM- s’ha de concentrar en les sembrades de tortugues a Cabrera, li podem habilitar una conselleria de Rèptils.
Els constructors destrossen amb notable eficàcia, i per partida doble, el sòl i el subsòl de Mallorca, per terra, mar i aire. Si la conselleria de Medi Ambient no pot pagar-se ni la tímida oposició a aquesta degradació, per a què té doblers? Doncs per exemple per alimentar una ampulosa direcció general de Canvi Climàtic: afrontem els problemes globals, ja que no podem amb els locals.
Quants assessors i càrrecs superflus acaramulla la conselleria contra el Medi Ambient? ¿Quants viatges absurds han efectuat els seus dirigents, que no poden pagar un laboratori, en una illa on la primera facultat universitària fou la de Ciències Químiques. Els mallorquins es senten culpables de sa incapacitat de crear una classe política que els representi.
L’èmfasi del Consell per nacionalizar a Madrid el Castell de Alaró, només demostra la falta de contactes polítics de la familia que reclama sa propietat.

Matías Vallés. Diario de Mallorca. 10 d'agost

2 comentaris:

Joan Vicenç ha dit...

Molt encertat aquest extracte de l'article de Maties Vallès, Pere. Són paraules que et deixen la cara d'estupor. Quina porcavergonyaria més estesa i profunda tenim per les nostres illes. Quina feinada per redreçar.

I parlant de tot, qui sinó els partits anomenats progressistes (PSOE, PSM, ERC, EU, Verds) han deixat la Conselleria de Medi Ambient en mans d'UM, soci del PP den Matas?

El que va ser la punta de llança de la lluita política a Mallorca, el medi ambient, es deixa en mans dels responsables de molta mala política ambiental a les nostres illes i que encara pagam i pagarem.

Pere Llofriu ha dit...

Jaume Matas ja va demostrar que el ministeri de Medi Ambient era una broma de mal gust. La Natura necessita gent que l'estimi, no departaments de tirar coets i trofeus de bocs.