divendres, 13 de juny del 2008

Som-hi que ja queda poc!

.



Hola a tothom, A tres setmanes de l'esdeveniment, us fem arribar més novetats en relació a la trobada de moviments socials, per posar en marxa el decreixement i construïr contrapoder, que celebrarem del 4 al 6 de juliol a Cal Cases.


Àrees de treball: documentació i contactes


En aquests darrers dies, s'han anat penjant els documents base i objectius de la majoria d' àrees de treball. Les podeu trobar al web: http://www.tempsdere-voltes.cat , en concret al menú a la dreta que es titula "4-6 de juliol, àrees de treball". També podeu accedir directament a l'enllaç de l'àrea de treball que us interessi: Aigua, Autogestió de l'habitatge, Autonomia alimentària, Coneixements i educació lliure, Economia contrahegemònica, Energia i Transport, Estratègies de decreixement a nivell local, Estratègies front el poder polític, Mitjans de comunicació, Model territorial i defensa del territori, Organització, Relació camp-ciutat, Relacions socials i vida comunitària.

Per tal que cada àrea tingui una preparació adequada, en cadascuna s'han proposat uns objectius concrets i durant la Trobada es promourà el debat a través dels documents que aneu enviant els i les diferents participants. El límit per aportar propostes per escrit que es puguin tenir en compte en el programa, serà el dimarts 30 de juny, 3 dies abans de començar la trobada. Amb aquesta documentació rebuda, les persones que estan coordinant i preparant cada àrea de treball, podran concretar una proposta de dinàmiques de treball per la trobada.

També comentar-vos que hi ha uns correus electrònics de contacte per cadascuna de les àrees de treball, podeu trobar el llistat de contactes, aquí: Horaris de la trobada
Aprofitant que algunes persones ens l'heu demanat, hem penjat un programa molt genèric i provisional en aquest enllaç:




Distribució de cartells i tríptics.


A principis d'aquesta setmana vinent, farem una distribució dels cartells i dels tríptics a través de correu postal i de la xarxa de distribució del setmanari directa. Tenim ja un llistat d'adreces però segur que ens en falten moltes, així que si teniu alguna adreça de correu on volgueu rebre els materials, envieu-nos un correu-e amb les dades. També hem penjat una versió digital dels materials a la pàgina web, així que si voleu fer impressions a3 o a4, podeu fer-les servir. Inscripcions Recordem que el límit d'inscripcions és el 27 de juny, ho agraïm a qui ja s'ha inscrit i insistim a qui sàpiga que vindrà que s'apunti. Podeu aprofitar, ara! Hem afegit també aquest enllaç, per aclarir qüestions en relació a participants amb necessitats especials. I aquest altre com a llistat de què cal portar!

Som-hi, que ja queda poc!!


Temps de re-voltes
http://www.tempsdere-voltes.cat
re-voltes@tempsdere-voltes.cat



1 comentari:

zel ha dit...

Que puc penjar el´cartell definitiu al blog? Suposo que si, si no ja m'ho diràs. Salut i força!!!