dijous, 5 de juny del 2008

Notícies Increïbles

Avui és el
dia del Medi Ambient


O això és el que diuen la majoria de diaris als suplements ad hoc que, majoritàriament, aniran a parar directament al fems estàndard, que és el que va a la incineradora. De tota manera, per favor, no canvieu encara de canal, perquè això no és res comparat amb la resta de petardus que us anem desgranant al següent sumari. Comencem:

[musiqueta ...

L’Ajuntament de Sóller “ho celebra” talant els arbres més grossos del terme.

[sintonia...]

D’altres ajuntaments preferiran una cosa més tranquil·la, per exemple una paellada el dissabte, per a la qual cosa cal una bona esplanada que ara s’està arrasant i, probablement, donant una bona pallissa a les mates relictes que ens recorden el passat, quan érem més pobres. L'acte principal serà la sembrada amb mambelletes d'un garrover de flora autòctona.

[sintonia...]

El jutjat està que peta. Entre el cas Andratx, el cas Pla Territorial i requalificacions diverses de sòl rústic a sòl urbanitzable (de medi a medi). Diu un diputat, que per a no perdre tant de temps, es podrien fer els plens en una sala del mateix jutjat i utilitzar el parlament com a segona residència.

[sintonia...]

S’acaba d’anunciar la remodelació de la platja de Palm Beach: un palmerar de flora mediterrània, aquestes palmeres no poden sortir d'altra banda que d'un oasi que intenta aturar l’avanç del desert, tot i això, el conseller de "Flora Nostra" ha dit que el tema prioritari és la flora autòctona, mediterrània i tot això. El projecte, en realitat no ha agradat ningú, però amb un preu de sortida inicial de 3 a 5 mil milions, la boca ja comença a fer sabonera, i hi ha esperances de què, a la fi, s’aconseguirà definitivament canviar pets per merda.

[sintonia...]

Les cabres continuen levitant per sobre del bé i del mal. No són autòctones ni introduïdes, ni invasores ni endèmiques, ni domèstiques ni salvatges, ni ho deixen d’esser, sinó tot el contrari. I mentre estem dient dois que no s’entenen, continuen rosegant els santuaris botànics, excepte una manada, que està com una cabra, i assalta els xalets d’Andratx.

[sintonia...]

La conselleria de Medi Ambient deia que havia comprat la possessió de Planícia (Banyalbufar), però que l'havia de pagar el ministeri de Medi Ambient (de medi a medi). Diuen que el ministeri ha dit que pagarà, però no paga, i si no paga, el govern pot bestreure el que ha de pagar qui ha de pagar, fins que ho pagui. Mentre, qui diu que ha comprat sense pagar ja ha gastat un potosí en coets i propaganda, com si ja estàs tot pagat. Els periodistes ja ho han celebrat unes quantes vegades. A tot això avui ha sortit el propietari de la finca i ha dit que no ha posat quilòmetres de filferrada per a no res i que més clar aigua: "you climb here amb you see Port Pine" (més o menys: puja aquí i veuràs Porto pi).

[sintonia...]

I el tramvia fa chuf-chuf, i la butxaca clac-clac. N'Antic li diu: “pagas tu”, i Zapatero: “tu verás”.

... Valga’ns Déu, quin dia! Si ho sé, em quedo al llit.

El Noi del micru - Notícies Increïbles - Redacció (musiqueta tirurit-tirurit)