dijous, 17 d’abril del 2008

SOS, Salvem el Tibidabo!

Quatre activistes s'enfilen a alzines
del Tibidabo per evitar-ne la tala

Es fa una crida ciutadana de
concentració de suport permanent


Avui a primera hora del mati quatre activistes de l'Assemblea en Defensa Activa de Collserola s'han enfilat i lligat a les alzines del parc d'atraccions del Tibidabo per evitar que l'Ajuntament de Barcelona, PATSA, BSM i Jardineria Moix continuïn amb la tala de l’alzinar del Tibidabo, reclamar la paralització de la tala d'alzines i la suspensió de les obres d'instal·lació de la muntanya russa. Els ecologistes han desplegat una pancarta amb el missatge "No talleu més alzines".

PATSA de l’Ajuntament de Barcelona ha cridat la guàrdia urbana i ha tret els seus segurates amb els gossos sense èxit. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana s'han desplaçat al lloc i estan realitzant rondes de vigilància.

SOS Tibidabo i de l'Assemblea en Defensa Activa de Collserola fan una crida a tota la ciutadania per tal que la gent es concentri al recinte del parc d'atraccions del Tibidabo i doni suport permanent a les accions contra aquesta tala. En resposta a aquesta crida, des de les 7 del matí hi està arribant gent que s’afegeix a la concentració. Per a tothom que també hi pugui anar, aquests són alguns dels telèfons de contacte: 932125965, 932098984, 607981222, 637410292.