divendres, 25 de gener del 2008

Per una Catalunya lliure de transgènics

Per una terra sana
Es necessiten fedataris i fedatàries

La Plataforma Som Lo Que Sembrem (www.somloquesembrem.org) demana ajuda a tothom per a la recollida de signatures per la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que està impulsant per declarar Catalunya lliure de transgènics.
La Plataforma està buscant fedataris. Què són els fedataris? Els fedataris són persones que recolliran signatures, però a diferència dels recol·lectors de signatures, estaran prèviament acreditats pel Parlament de Catalunya i donaran fe que les signatures són vàlides davant del Parlament (òrgan regulador de les ILP). Això significa que un dia hauran d'anar al Parlament a signar. Provisionalment, aquest dia serà el proper 20 de febrer. Per tant, queda molt poc temps per aconseguir els 200 fedataris necessaris per cobrir la totalitat del territori català.


Si encara no t'has fet fedatari, no esperis més, col·labora amb la ‘Plataforma Som Lo Que Sembrem’ per una Catalunya lliure de transgènics i apunteu-vos de fedataris a l'adreça:

ilp@somloquesembrem.org

Termini màxim per apuntar-se de fedatari: 10 de febrer 2008

Si no t'has decidit, fes-te aquesta pregunta:

I tu? què has fet per una terra amb pagesos, per la biodiversitat a Catalunya i per la salut delss catalans i les catalanes? què has fet per eliminar els transgènics?
*
Fes-te fedatari !
*
Plataforma Som Lo Que Sembrem
ilp@somloquesembrem.org · www.somloquesembrem.org · 973.45.06.83