dijous, 22 de novembre del 2007

Ajudem a salvar el bosc del Tibidabo

Ajudem a aturar la tala de 200 alzines sanes

Si a Collserola Parc Natural!
No! a una nova Muntanya Russa gegant
No! a una altra tala de 200 alzines centenàries
Un esbarjo de nens, joves i adults sa i respectuós amb l' entorn

A l’esquerra: Imatge virtual de l'empresa de la muntanya russa.
A la dreta: Estat actual de l'alzinar centenari amenaçat al Cim.

Collserola, el Parc Natural que corona Barcelona, el pulmó metropolità central, es agredit per tots cantons per projectes immobiliaris, per extraccions desmesurades, per línies d'alta tensió, per carreteres, i ara, al mateix cim, a l'emblemàtic Tibidabo on tots hem jugat algun cop, per l'ampliació boja del Parc d'Atraccions, que des que ha estat expropiat i es municipal cada any es permet sense traves una tala i una obra en ple bosc i sobre sòl públic.
Ara estem al·legant contra el projecte d'una macromuntanya russa, de 35m d'alt = 12 pisos, sobre un desnivell de 35m i un pendent de quasi el 100%, en ple bosc, que quedarà arrasat, visible des de tot Barcelona i més gros que el temple, amb un edifici d'embarcament de 3 plantes, generant un trànsit rodat sobre una carretera ja saturada, amb un impacte irreversible, i fins i tot perillosa pels usuaris. (mira l‘arxiu pdf) ¡us demanem ajuda!

Amb només 3 clics podem fer molt:
Clic 1.- Signeu a www.collserolaparcnatural.org, allà ho veureu tot ben clar!
Clic 2.- Copieu " Sr. Hereu, no vulgui ser recordat com l'alcalde de la muntanya russa del Tibidabo" a www.blogalcaldebcn.cat
Clic 3.- Envieu aquest aquest escrit als ‘emails’ de tota la vostra agenda, i recordeu esborrar el remitent i que sempre cal posar els noms a còpia oculta.

I SI a més a més ... sou dels amics per sempre, heu viscut un desespero similar, voleu que us ajudem a les vostres campanyes, o simplement esteu conscienciats, obriu aquesta pàgina, aneu on posa ’Download file’ baixeu el pdf i després imprimiu l’arxiu: És un model per recollir 50 signatures MANUSCRITES, que valen més jurídicament, però si a casa sou 3, doncs ompliu 3 files, i si n'ompliu més de 50, doncs imprimiu un altra pàgina numerada de l'1 al 20, etc. INSTRUCCIONS: L'important es que arribi al Registre General de l' Ajuntament de Barcelona, Placeta de Sant Miquel darrera la Plaça Sant Jaume, i si no hi podeu anar, ho podeu enviar per correu administratiu (a qualsevol estafeta, algunes obren a la tarda), DATA LÍMIT: el matí del dijous dia 29 de novembre. Porteu l' escrit en un sobre obert amb la direcció escrita EXCM. Sr. ALCALDE DE BARCELONA, Pl. Sant Jaume1, Barcelona 08002 i -porteu una copia per què us la segellin i guardeu-la- segur que aquest últim medi ens anirà millor a tots. En cas de desespero, abans que perdre firmes, passeu per fax al nº 933170139, o escanejat i per mail a alcaldia@bcn.cat

Amb vosaltres, podrem aturar aquesta nova destrucció absurda de la natura, de la muntanya, desprès d'aquesta podria acudir-se’ls un altra, i un altra i un altra.... fins que no quedi res per destruir, i res de que viure... Moltes gràcies, encara que només ens hàgiu llegit.

Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola