dilluns, 30 de juliol del 2007

Salvem la Real !

Dilluns, 30 de juliol. Plaça de Cort
30 Juliol, 2007. 20:00

La Real, 24 de Juliol de 2007

Benvolgut/Benvolguda,

El passat mes de Febrer començaren les obres de destrucció de Son Espases i tot l’entorn de La Real promogudes per Jaume Matas i beneficiades pels seus amics constructors, principalment el foraster Florentino que ara l’hi ha donat feina als Estats Units.

Durant tota la passada legislatura les forces que ara governen les Institucions, amb excepció d’UM, es varen comprometre a ATURAR LES OBRES DE SON ESPASES per traslladar la construcció de l’hospital de referència a l’actual SON DURETA. Ja han passat 2 mesos des de les eleccions i NO S’HA FET RES. Des de la PLATAFORMA SALVEM LA REAL estam percebent sensacions, principalment des del PSIB-PSOE, que mos fan mal pensar. Per tot això, donant continuïtat al PSM, el proper Dilluns 30 de Juliol, farem la MARXA de CORT a LA REAL per exigir als actuals governants de l’Ajuntament, Consell i Govern que aturin les obres per sempre i declarin el conjunt de La Real com a CONJUNT HISTÒRIC.

Quedau tots convidats Dilluns a les 20:00 a Cort per anar passejant fins a La Real reivindicant el que fa 4 anys demanam: SALVAR LA REAL.

Hem publicat moltes noves notícies que podeu llegir a la nostra plana web www.salvemlareal.org

Ben cordialment,

Salvem La Real

www.salvemlareal.org