dilluns, 30 de juliol del 2007

La costa és de tots!

FESTIVAL DE CANÇÓ SA MARJAL 2007
LA COSTA ÉS DE TOTS!

La piscina il.legal de Ramírez
ja té el seu Festival de Cançó!

Bases del concurs

1.- El tema de la cançó ha d’estar relacionat amb la reivindicació de la zona pública marítimoterrestre.

2.- Les lletres de les cançons s’han de fer arribar abans de dilluns, dia 20 d’agost de 2007, al correu electrònic cancodelapiscina@hotmail.com.

3.- Aquest Festival està obert a tot tipus d’estils de música i hi poden participar des de cantaautors, glossadors fins a grups. S’hi poden presentar músics o grups tan professionals com amateurs. S’accepten tot tipus d’instruments d’acompanyament i fins i tot músiques programades. Per motius tècnics, en directe hi podrà haver un grup màxim de quatre persones actuant.

4.- Entre el conjunt de cançons rebudes es farà una preselecció. Els autors o grups preseleccionats es comprometen a interpretar la seva cançó al FESTIVAL DE CANÇÓ SA MARJAL 2007 que es farà dissabte dia 25 d’agost de 2007 a la Platja de sa Marjal a partir de les 17’30 hores.

5.- Es concediran tres premis::

Primer: 1.000 €Segon: 1 banyador, ulleres i aletes per anar a nedar.Tercer: 1 exemplar de la revista EL JUEVES i una abraçada.

6.- Uns dies abans del festival es farà públic els noms dels membres del Jurat.

7.- Els autors de les cançons seran els únics responsables del seu contingut. El fet d’haver-se presentat al Festival comporta que l’autor autoritza l’organització a fer l’ús promocional o de difusió que consideri adequat, excepte la comercialització amb finalitat lucrativa.

Per a més informació:

Lobby per la independència