diumenge, 1 de juliol del 2007

De l'assetjament cap als pagesos

Xerrada sobre l'Assetjament Rural al Baix Empordà

El proper dimecres 4 de juliol a 2/4 de 8 del vespre a l’Ajuntament de Parlavà és farà una xerrada sobre el Mobbing Rural al Baix Empordà, comarca molt susceptible a patir l'assetjament cap als pagesos.
Tothom parla de mobbing immobiliari i laboral, però ja comença a ser hora que algú parli amb veu alta que els nostres pagesos estan sotmesos a assetjament, és a dir que els nostres pagesos pateixen mobbing rural. Es poden fer decenes de xalets en els nostres pobles, però ja no els deixen fer granges. Si és que els hi deixèssin fer, haurien d’estar a més de 1000 metres del nucli urbà, quan els xalets poden construirse a tocar de les nostres explotacions, amb tots els problemes que això comporta pels nostres ramaders.

En aquesta xerrada es parlarà de perquè cada cop queden menys pagesos, de casos pràctics de ramaders assetjats i es finalitzarà amb una taula rodona per fer una bona crítica constructiva de tots plegats. S’acabarà la Jornada amb un piscolabis de coca de recapte i vi de l'Empordà.
Mobbing rural al Baix Empordà

19:30 “Mobing rural” per Jack Massachs, coordinador JARC-Gi.

20:15 “Viabilitat de les granges en el món rural del totxo
Taula Rodona:
Sr. Josep Guix- Delegat del DAR de Girona
Sr. Emili Santos- Delegat Medi Ambient i Habitatge de Girona
Sra. Mª Gràcia Serrats- Alcaldessa d’Ultramort
Sr. Pere Pellicer- Coordinador d’Unió de Pagesos del Baix Empordà
Sr. Pere Rubirola- Pagès i President de JARC-Gi
·
Us hi esperem!!!
Dimecres 4 de juliol a les 19:30 a l’Ajuntament de Parlavà
Hi haurà refrigeri al acabar l’acte