diumenge, 25 de març del 2007

Verd, el color de la vida

El llaç verd:
posa-te’l,
posa-l’hi


El 22 de abril es celebra el Dia de la Terra. Amb aquest motiu diverses entitats proposen lluir, ja des de ara mateix fins el diumenge 22 d’abril, un llaç verd per a protestar per la inactivitat amb el canvi climàtic i cridar l’atenció dels ciutadans, dels medis de comunicació i de tots aquells que decideixen sobre el desperdici d’energia i la urgència de passar a l’acció. El Canvi Climàtic és un assumpte que ha de pesar en el debat polític.
¿Per què un llaç verd? El color verd és el color de la vida i l’esperança. S’usa des de fa molt de temps per definir el vitalisme conscient d’aquells que se senten responsables, en la justa mesura, però responsables dels problemes que ens afecten.
Com es fa un llaç? Només cal una cinta de tela de color verd i enllaçar-la amb un imperdible. Es pot acompanyar amb el distintiu Salvem el nostre clima.
El distintiu internacional Salvem el nostre clima, reflecteix l’impuls i la bona voluntat per resoldre el problema del canvi climàtic. Impulsat pel Fons Mundial per a la Naturalesa (WWF), Greenpeace i altres entitats, intenten cridar l’atenció respecte de totes les iniciatives enfront de l’efecte hivernacle. En trobareu més informació a saveourclimate.org.
Ajudeu a difondre aquesta iniciativa
*
Si voleu, podeu fer servir por posar a les vostres webs,
aquests vincles de llaços verds:

· Llaç verd fons blanc.
· Llaç verd fons transparent.
· Llaç verd petit fons transparent.
*