dijous, 16 de novembre del 2006

Salvem son Busquets


Son Busquets: actuar per guanyar més qualitat de vida

Els antics quarters d’Automòbils I de son Busquets estan en perill de destrucció a causa de la febre especuladora i constructora que pateixen aquestes illes. Sabeu el què hi volen fer? Doncs vivendes i més vivendes. A Son Busquets hi volen construir 1600 habitatges. Això suposarà un increment de la població en 5000 habitants més, a més del que faran a l’antic quarter d’Automòbils. Sabeu el que significarà? Doncs més problemes socials, saturació de les escoles i centres de salut, i increment del trànsit, complicadíssim en aquest temps.

Aquests espais ens podrien servir per fer-hi més zones veredes, equipaments esportius, amb pistes de futbolet i bàsquet, piscines, teatre, i un hort escolar per a les escoles de les barriades. Així guanyaríem amb més qualitat de vida.

És hora de moure’s ja, i entre tots evitar-ho. si vos voleu adherir a la plataforma “SALVEM SON BUSQUETS” ho podeu fer ja. Telefonant al 630568727. Per començar a actuar.

MOU-TE PEL TEU BARRI, ACTUA JA. ENTRE TOTS HO PODEM ACONSEGUIR.

FES CORRER LA VEU.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No me parece mal que construyan viviendas. Las viviendas también son para las personas. El futbolet está muy bien pero las viviendas son más necesarias. ¿Dónde se deberían construir estas cinco mil viviendas?. ¿En Marratxí?, donde no han dejado crecer en altura y sí en extensión. Éste es un terrreno que está en medio de Palma y si se incrementa la densidad de población saldrá más a cuenta el dotar a la zona de servicios de calidad. En definitiva no creo que sea un asunto que se pueda tratar a la ligera y de manera tan utópica, con todos mis respetos.