dimarts, 23 de maig del 2006

Plantada d'arbres a Ondara

Plantada simbòlica d’arbres al
col.legi Sanchis Guarner d’Ondara


Durant tota esta setmana, els alumnes del col•legi públic Sanchis Guarner han plantat arbres en diferents ubicacions del pati del centre. La iniciativa, que parteix de les regidories d’Educació i Medi Ambient que encapçala la regidora Carmen Noguera, pretén conscienciar els alumnes de la importància dels elements arboris en els distints àmbits públics i suposa una considerable operació ecològica ja que el programa implica que tots i cadascun dels alumnes plante un arbre.
La regidora ha indicat que esta activitat és important per dues raons bàsiques ja que “per una part es contribueix a aportar més verdor i elements naturals als centres docents”, mentre que per un altre costat, el fet que els propis xiquets efectuen la plantació consciencia els menors “a l’hora de tindre una major cura dels arbres i de la natura en general”.
Noguera ha recordat que esta iniciativa de conscienciació pel que fa a al respecte i conservació de la natura també es realitzarà a continuació en el col•legi públic “Les Marjals” .
*